NEUROLOGIA


Tel: 0-22-100-400


Medic NEUROLOG (Maturi)

Natalia Zota

Specialist cu experiența vastă în diagnostic și tratament al afecțiunilor sistemului nervos central și periferic. Alături de doamna doctor vă va fi mai ușor să depașiti starile de boală.

Consultația primară 350 de lei

Consultația secundară 250 de lei (timp de 14 zile de la cea primară)


Medic NEUROLOG-PEDIATRU

Svetlana Guriță

Medic cu cunoștințe avansate în neurologia pediatrică. Experiența bogată în recuperarea copiilor cu afectiuni a sistemului nervos.

Consultația primară 350 de lei

Consultația secundară 250 de lei (timp de 14 zile de la cea primară)


Medic NEUROLOG-SOMNOLOG

Adrian Lupușor

Specialist cu cunoștințe profunde în dereglările somnului. În caz daca simțiți că somul D-stră nu este unul sănătos, aveți nevoie de ajutorul d-lui Doctor.

Consultația primară 350 de lei

Consultația secundară 250 de lei (timp de 14 zile de la cea primară)


Medic IMAGIST (Specielist în DOPPLER Vascular)

Ala Ghițu

Evaluarea vaselor creierului este foarte importantă în prevenția și diagnosticul patologiilor sistemului nervos central. Vă ajuta Dopplerul vascular și specialistul nostru, dna Ala Ghitu, profesionistă în acest domeniu.

Examen Duplex/Triplex al vaselor brahiocefalice 500 de lei


Diagnostic Functional in NEUROLOGIE

POLISOMNOGRAFIE

Una din investigațiile disponibile în Policlinica Artis este Polisomnografia, care permite monitorizarea mai multor parametre în timpul somului. Pe baza investigației medicul poate vedea în ce masură somnul a fost unul fiziologic (sănătos) și daca sînt necesare careva corecții.

POLISOMNOGRAFIA 700 de lei


KINETOTERAPIE

Ecaterina Carlicovschi

Recuperarea pacientilor cu patologie neurologica este uneori o cale lungă și complicată. Specialistul Policlinicii Artis are o experiență bogată în evaluarea si tratarea acestui tip de pacienți.

Preturile și spectrul manoperelor disponibile le găsiți în compartimentul SERVICIILE PRESTATE


Analize de LABORATOR

Prelevarea ANALIZELOR

Asistentele medicale vor face totul ca prelevarea analizelor de sînge sau de alte fluide biologice să decurgă fara durere și stres pentru copilul D-stră.

Colaborarea cu Laboratorul ALFA Diagnostica asigura spectru larg de analize disponibile si trandarte inalte a rezultatelor obtinute. Prețurile le puteți consulta pe http://www.alfalab.md


POLICLINICA ARTIS /

Mun. Chișinău, str. N. Testemițanu 23/1

Telefon pentru PROGRAMĂRI: 0-22-100-400